Teröristlerden birinin avukat girişinden elinde cübbeyle, diğer teröristin ise vatandaşların girdiği kapıdan arama yapılarak adliyeye girdiği görülüyor.
Fotoğraflarda Yayla ve Doğruyol'un adliye içerisinde koridorlarda yürüyüşleri ve daha sonra buluşmaları, ardından savcı Kiraz'ı şehit ettikleri odaya girişleri yer alıyor. Fotoğraflarda teröristlerin giriş çıkış saatleri de bulunuyor. Görüntülerde iki teröristin adliyeye takım elbise ile girdiği görülüyor. Yayla'nın elinde de avukat cübbesi var.

 

 

Görüntülerde saldırganlardan biri, saat 11:25'de adliyenin C Kapısından giriş yaptığı görülüyor. D Kapısından giren diğer saldırganla bankaların bulunduğu alanda buluşan iki terörist, yaklaşık 1 saat sonra saat 12:19'da adliyenin 6. katına çıkarak koridorda keşif yapıyor.



Görüntülerde iki teröristin de takım elbiseli olduğu ve birinin avukat cübbesi taşıdığı anlaşılıyor.



Saldırganlar Savcı Kiraz'ın odasının önünden geçtikten yaklaşık 10 saniye sonra bir güvenlik görevlisi de görüntülerde beliriyor. 2 dakika boyunca 6. kattaki koridorda dolaşan saldırganlar, saat 12:21'de savcının odasına giriyor. Saldırıdan yaklaşık 1 dakika önce ise bir kadın avukat savcının odasından dışarı çıkıyor