Beylikdüzü İlçesi’nde bulunan Marmara Park'ta çıkan bir kavga sebebiyle insanlar bomba zannedip etrafa kaçıştı. Ümraniye'de ise canlı bomba olduğunu söyleyen bir şahıs, semt pazarında paniğe neden oldu.
Beylikdüzü’nde bulunan Marmara Park AVM içerisinde kavga çıktı. Yaşanan kavga, AVM içerisinde bulunan vatandaşlar arasında bomba paniği yaşanmasına neden oldu. İnsanlar bomba paniğiyle etrafa kaçıştı.


DURUM NORMALE DÖNDÜ
Güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle durum normale dönerken, AVM içerisinde,"Alışveriş merkezimizde olağanüstü bir durum yaşanmamaktadır" anonsu yapıldı.
ÜMRANİYE’DE ORTALIK KARIŞTI
İHA'nın haberine göre, Ümraniye'de canlı bomba olduğunu söyleyen bir şahıs, semt pazarında paniğe neden oldu. Yaşanan panik nedeniyle kaçmaya çalışan bir kadın yere düşerek yaralandı.
Olay, Ümraniye Sütçü İmam Caddesi'nde bulunan Cumartesi pazarında saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre pazarda yaşanan bir kavga sonrasında olay yerine gelen iki kişiden biri canlı bomba olduğunu söyledi.


VATANDAŞLAR ETRAFA KAÇIŞTI
Bunun üzerine pazardaki vatandaşlar panikle kaçmaya başladı. Bu sırada bir kadın yere düşerek kolundan yaralandı. Yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Görgü şahidi vatandaşlar pazarda bir kavga yaşandığını, ardından birinin gelip canlı bomba olduğunu söylediğin ve büyük panik yaşandığını anlattı. Polis pazarda paniğe neden olan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.