İzmir’in Selçuk İlçesi’nde Tahsin Ağa Camisi’nde gerçekleştirilecek mevlide AK Parti kadın kolları Peygamber Efendimizin mührüyle davetiye bastırarak destek oldu.

Bu davetiyeleri gören Birgün Gazetesiolayı çarpıtarak 'IŞİD Mühürlü AKP Davetiyesi' diye manşet attı.

Selçuk AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, konuyla ilgili olarak; “Kadın kolları sorumlumuz Nalan Başdemir bastırmış. Mühür Peygamber Efendimiz’i simgeliyor, abartılıyor” derken, kısaca şunları aktardı:

PEYGAMBER EFENDİMİZİN MÜHRÜ

“Bu konuya neden takıldıklarını anlamadım. Bugün kutlanacak, ortak değerlerimizi yansıtan bir gece. Müftülük afişler bastırıp hazırladı. Partimizdeki hayırsever vatandaşlar da mevlit için organizasyona yardımcı oluyor. Yemekler, tatlılar hazırlıyorlar. Partimizin kadın kolları başkanımız Nalan Başdemir de bir davet hazırlatmış. Yanında lokum, akide şekeri var. Davetiyeye de Peygamber Efendimiz’in mührünü bastırmış. Allah nasip kısmet ederse, mevlit huşu içinde kutlanacak. Bunlar manevi duygularımıza zarar veriyor. Başka bir partinin temsilcisi bizi yıpratmak için ihbarda bulundu.

"IŞİD VAZGEÇSİN"

Üç beş baldırı çıplak kullanıyor diye Peygamberimizin ambleminden vazgeçecek değiliz. Mühür IŞİD’in tekelinde değil. Onlar kullanmasın.”

Kaymakamlık ise yaptığı açıklamada konunun kendileriyle ilgili olmadığını belirtti.