MANİSA Alaşehir Himmet Aktürk'ün Irmak Kupal cinayetinin sarsıntısını yaşıyor. Himmet Aktürk'ün Müge Anlı'da yaptığı itirafın ardından yeni şoklar yaşandı.
3.5 yaşındaki Irmak Kupal dün toprağa verilirken 10 yaşındaki ablası Ayşe Kupal konuştu ve şu şok sözleri dile getirdi;
-“Himmet ikimizi de evine götürüyordu. Bana ‘Fıstığım, aşkım’ deyip sarılıyordu. Bu adam bize bir şey yapacak diyordum içimden. Kardeşim kaybolduğunda onun evinde olduğunu hissetmiştim...”

Manisa Alaşehir'de hurdacılık yapan Himmet Aktürk, komşusunun kızı 3.5 yaşındaki Irmak Kupal'ı nasıl öldürdüğünü Müge Anlı'ya itiraf emişti. Tüm Türkiye cinayetin şokunu yaşarken gelen otopsi sonucu bir kez daha kahretti.
IRMAK BEBEĞİN OTOPSİ SONUCU
Irmak Kupal'ın otopsi sonuçları Himmet Aktürk'ün küçük kıza öldürmeden önce tecavüz ettiği yönünde. Tecavüzden sonra da küçük kızı boğarak öldürmüş.
10 YAŞINDAKİ ABLASI KATİLE O GÜN SORMUŞ
Irmak Kupal'ın 10 yaşındaki ablası Ayşe Kupal'dan gelen Himmet Aktürk itirafları ise korkunç olayın geliyorum dediğini gösterdi. Ayşe Kupal o gün yaşadıklarını anlatarak şunları söyledi;
- "Evin önünde oynarken Irmak'ın sesi kesilmişti. 5-6 dakika geçince babam 'Irmak'a git bak' dedi. Baktım yoktu. O arada katil Himmet'in kapısı açıktı ve dışarıda evin önünde oturuyordu. Ben, 'Irmak'ı gördün mü' diye sordum. 'Bilmem şuralarda oynuyordu' dedi. Sonra aradık adamı da bulamadık.
-Keşke o gün, o adamın evine baksaydım. En azından gizlice yapsaydım, içimden öyle bir his de geçiyordu. Keşke baksaydım" diye konuştu.
BİZİ EVE ÇAĞIRIP ÖPÜYOR VE...

Katil Aktürk'ün sürekli kendilerini eve davet ettiğini anlatan Ayşe Kupal şu itirafta bulundu:
-"Bizi evine götürmeye çalışıyordu. Irmak'la bana, şeker, çikolata veriyordu. "Gelin size bilgisayar, televizyon açayım' derdi. Sonra ben de bir gün onu test ettim. Mahallede çocuklar vardı, 'Hadi bilgisayar açacaktın, aç' dedim. 'Olmaz, çocuklar var' dedi.
-Öpüyor, ceketimi çekiyor, sarılıyor. 'Fıstığım, canım, aşkım' diyor.Şüphelenmiştim, endişelenmiştim. İçimde 'Bir gün bize bir bela açacak bu adam' diye bir histi. 'Sen ya da Irmak benim kızım olsaydınız size top alırdım, bilgisayar, çikolata her şey alırdım' diyordu. Kardeşim için çok üzgünüm. O adamın cezasını çekmesini istiyorum. Annem babam hep ağlıyor. Irmak'ı çok özledim..."
IRMAK TOPRAĞA VERİLDİ

Sapık katil tarafından öldürülen Irmak Kupal'ın cenazesi 9 sonra bulunurken dün ailesi onu toprağa verdi. Anne Suriye Kupal, katil zanlısına isyan ederek şöyle konuştu: 
-"Nasıl gezebildi bu adam aramızda nasıl, nasıl atabildi yavrumu o çöplere. Yavrumu oraya gömdüğü gibi çıkartıp geri getirsin. Kızım daha dün kucağımdaydı, yavruma doyamadım. O adamı yanıma getirsinler. Konuşamıyordum, şimdi yüzüne haykıracağım."
HİMMET AKTÜRK İTİRAFI - MÜGE ANLI'YA BÖYLE ANLATMIŞTI

Himmet Aktürk ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında Irmak'ı öldürdüğünü ürpertici detaylarla anlatmıştı. Himmet Aktürk küçük kızı 'para verdiği kadınlar onunla birlikte olmadığı için' katlettiğini anlatmıştı. Himmet Aktürk öldürdüğü Irmak'ı önce çöpe atmış, ardından bulunur korkusuyla oradan alıp bir bağ evine gömmüştü.