Olay, bugün saat 21.30 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait Zincirlihan Otel'de meydana geldi. İlyas Salman’ın rol aldığı ’Trendeki Yolcu’ filminin çekimleri için Aydın'da bulunan ekip, filmin tanıtım toplantısı için Zincirlihan Otel'de bir araya geldi. Alkol kullanmanın yasak olduğu otelde iddiaya göre alkol kullanan ve taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle Salman, görevliler tarafından uyarıldı.



İddiaya göre uyarıları dikkate almayan ve dışarıdan alınan alkolü tüketmeye devam ederek taşkınlıklarına sürdüren oyuncu Salman, otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Salman’ın oyuncu arkadaşları olaya tepki gösterirken, ünlü oyuncu ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü.

Öte yandan karakola gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin yaptığı açıklamada, "İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar" dedi.

ÜNLÜ OYUNCU SERBEST BIRAKILDI

Ünlü oyuncu gözaltına alınarak götürüldüğü karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.