“Türkiye'ye karşı iç savaş yürütüyoruz” diyen Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret'i medyada sahne aldıran İngiliz Vice News'ün iki muhabirinin geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da tutuklanıp, serbest bırakıldığını hatırlatan Yeni Şafak Yazarı Tamer Korkmaz, ilginç bir tesadüfü köşesine taşıdı.

Tamer Korkmaz'ın köşesindeki konuyla ilgili bölüm şöyle;

7 Haziran için, Paralel Yapı'ya mensup ağabey ve ablaların kapı kapı dolaşıp canla başla oy istediği HDP mi; işbu terör örgütünün “siyasi parti rolünde oynayan” parçasıdır.

İngiliz Vice News'a konuşan, DBP'li (HDP'nin Doğu ve Güneydoğu'daki kolu) Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret “Türkiye'ye karşı iç savaş yürütüyoruz” dedi! Bir başka deyişle, vatana ihanetlerini itiraf etti!

Aydın Doğan Medyası'nın aynen Mister Demirtaş gibi “cici çocuk” olarak göstermeye çalıştığı “terörizmi tüm hücreleriyle benimsemiş” isimler arasında işte bu Leyla da yer alıyordu!

Ayşe Arman'la kol kola girdikleri fotoğrafı, örneğin; Baronsal Hürriyet tam da şu günlerde logosunun yanına yerleştirse, ya!

Leyla İmret'e sahne aldıran İngiliz Vice News'ün iki muhabiri ise geçenlerde Diyarbakır'da tutuklanmış, sonrasında serbest bırakılmışlardı!

Hem IŞİD'le hem de PYD ile bağlantıları saptanan iki “operasyonel gazeteci”nin tercüman olarak tuttukları pek de güvendikleri şahsın, Erbil'deki “Paralel Yapı'ya ait kolejden mezun birisi” çıkması mı? Her zamanki gibi “şahane bir tesadüf”tür!