Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi CHP milletvekili Gamze İlgezdi'nin gayrimenkul servetlerinin ardından küçük kızlarının da ultra lüks bir daire ve villaya sahip olduğu ortaya çıktı.

Her gün yeni bir rezidans dairesi, arazisi, yazlığıyla gündeme gelen CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin 4 yaşındaki kızını da emlak zengini yaptığı ortaya çıktı.. İlgezdi'nin minik kızının, Ataşehir'de 3 milyon liralık süit dairesi ile Küçükkuyu'da 2,5 dönüm arazi üzerine villası var.


Ataşehir CHP'nin İSKİ skandalıdır!

İLGEZDİ'LERİN BÜYÜK SERVETİ

Güneş Gazetesi, CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'nin ve eşinin Buz Rezidans'ta 17, Bağdat Caddesi'ndeki Four Winds Residance'de ise 3 lüks rezidans dairesi olduğunu ortaya çıkarmıştı. Diğer yandan İlgezdi ailesinin enişte, amca, yenge gibi yakınlarının da Ataşehir'de rezidans dairesi olduğu da aydınlatılmıştı. Battal İlgezdi'nin 4 yaşındaki kızının adına olan daire de Ataşehir'in göbeğinde yer alıyor. Ultra lüks dubleks süitin değeri ise en az 3 milyon liradan başlıyor.



4 YAŞINDA YAZLIĞI DA VAR

Minik İlgezdi'nin üzerine olan gayrimenkuller İncity'deki ultralüks suit ile de sınırlı değil. 4 yaşındaki küçük
İlgezdi aynı zamanda Çanakkale Küçükkuyu'da 2,5 dönüm arazi içindeki 2 katlı lüks bir villaya da sahip. Tapu kayıtlarında 1500 metrekare olarak görülen arazinin bir kısmı 2B olarak geçmekte. Bu iki gayrimenkulün İlgezdi çiftinin bildirdiği mal beyanında yer alıp almadığı ise bilinmiyor. Süit daire ve villanın küçük kızın adına alınması, Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı'na bildirmek zorunda olduğu mal beyanında, gayrimenkullerini az göstermeye yönelik bir manevrası olduğu iddialarını güçlendiriyor.

ASFALTI BİLE ATAŞEHİR'DEN

Çanakkale'nin en güzel ve en değerli alanlarından biri olan Küçükkuyu'daki lüks villanın tüm çevre düzenlemesi ile villaya giden yolun asfalt çalışmalarının Ataşehir Belediyesi tarafından yapıldığı iddia ediliyor. İddialara göre Küçükkuyu'ya Ataşehir'den kamyon kamyon asfalt ve malzeme gönderilmiş.




NEREDEN BU DEĞİRMENİN SUYU

CHP'li Belediye Başkanı İlgezdi, Başkan olmadan önce 1500'e yakın daire yaptığını söylüyor. Ancak bu inşaatlardan ne kadar kazandığını ve ne kadar vergi ödediğini ise açıklamıyor. Gamze Akkuş İlgezdi ise sahibi olduğu dairelerine kaynak olarak 21 yaşından beri devlet memuru olmasını ve arada ek işler yapmasını gösteriyor. İlgezdi ailesinin sahip olduğu neredeyse tüm gayrimenkullerde bir takım imar yolsuzlukları ayyuka çıkmış durumda. Ataşehir'in göbeğinde bulunan Incity sitesinde yok yok. Kapalı ve açık yüzme havuzundan, spaya, tenis kortundan bisiklet parkuruna kadar projede her şey düşünülmüş.