PKK'nın silah kuryesine eşlik ederken yakalanan HDP Milletvekili Sarıyıldız bu sefer Silopi'de 4 polisin şehit olduğu olayların ardından bir teröristi kendi özel aracıyla hastaneye götürürken görüntülendi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Türkiye'yi kedere boğan 4 polisin şehit olduğu, 1 polisin ağır yaralandığı PKK'nın mayınlı saldırısı ile ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı. Daha önce PKK'nın silah kuryesine yardımcı olurken suçüstü yapılan HDP'li milletvekili Faysal Sarıyıldız bu kez Silopi'de yaşanan olaylarda da yine başroldeydi. Sarıyıldız, polise mayınlı saldırı düzenleyen, ardından çıkan çatışmada yaralanan "Tekoşer" kod adlı terörist T.Ş.'yi kendisine ait özel araç ile hastaneye götürdü. Çatışma alanına yakın bir yerde bulunduğu tahmin edilen Sarıyıldız'ın teröristlere yardım için olay yerine geldiği belirtildi. Yaralı teröristi aracı ile Cizre Devlet Hastanesi'ne götüren Sarıyıldız'ın teröriste yardımı hastane kameralarına da yansıdı.

DAHA ÖNCE DE PKK KURYELERİNE YARDIM ETMİŞTİ

HDP'li Sarıyıldız hakkında PKK kuryelilerine eşlik ederken yakalandığı görüntülerin ardından Şanlıurfa Ceylanpınar Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Savcılık Sarıyıldız'ın yargılanabilmesi için dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırlamıştı.