Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen canlı bomba saldırısında yer hizmetleri görevlisi 9 personelin ve 5 taksicinin hayatını kaybettiği belirlendi. Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında ölenlerin kimlikleri belli olmaya devam ediyor. Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan cenazelerin büyük çoğunluğunun kimlikleri tespit edildi.

TGS’DE ÇALIŞAN 9 PERSONEL HAYATINI KAYBETTİ
Saldırıda Atatürk Havalimanı’nda yer hizmeti hizmeti sunan TGS’nin 9 çalışanı da hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin isimlerinin Mahmut Mer, Mahmut Çizmecioğlu, Mahmut Eymen Demirci, Abdülhekim Buğda, Çağlayan Çöl, Gülşen Bahadır, Yusuf Haznedaroğlu, Ercan Sebat ve Adem Kurt oldukları belirlendi. Turistleri Atatürk Havalimanı’na getiren tercüman Ertan An, bir otelde çalışan Murat Güllüce ve Gümrük Muhafaza memuru Umut Sakaroğlu da hayatını kaybedenler arasında yer aldı.


3 TAKSİCİ HAYATINI KAYBETTİ
Bombalı saldırıda Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’ne bağlı olarak taksicilik yapan Ali Zülfikar Yorulmaz, Erol Eskisoylu ve Mustafa Bıyıklı hayatını kaybederken, 11 taksici ise yaralandı. Cenazeleri teşhis edilen diğer isimler ise; Sadık Petek (47) Mehmet Mert (30) ve Ethem Uzunsoy (43) oldu.

Havalimanındaki patlamada ölenlerin kimlikleri bellli oldu