"ASIL TRABZONSPOR'U 3 AY SONRA GÖRÜN"

Takımı nasıl değerlendirebilirsiniz? 3 oyuncu transfer etmişim, belki sonraki gün oynatabileceğim, ancak hiç idman yapmadım bu oyuncularla. Ben de çok meraklıyım, beklenti içindeyim. Nasıl bir oyuncu sistemi kuracağız? Dünyanın en iyi 11 oyuncusunu transfer etseniz bile, bir anda bu oyuncuların bir şeyler başarabileceğini düşünmüyorum. O yüzden tekrarlıyorum, takımım nasıl bir oyun sergileyecek, bilmiyorum. İdman yapamadık daha. Gece 2-3'te geldiler. Kendileri ile biraz önce selamlaştım. Çok farklı, biraz karmaşık bir durum. Hayatımda ilk kez böyle bir durum ile karşı karşıya geldim. 11-12 transfer gerçekleştirildi. Tekrar ediyorum, hayal edemeyeceğim derecede şeylerle karşılaştım. Bu saatten sonra 3 aylık bir süre tanımak gerekiyor. Asıl Trabzonspor'u ondan sonra göreceksiniz. Ama şunu da bilmeniz gerekli. Bu maç için hiçbir futbolcunun bahanesine yer yok. Biliyorum, medya olsun, başkan olsun, taraftar olsun herkes beklenti içinde. Ben de bir antrenör olarak F.Bahçe'yi yenmek için elimden geleni yapacağım.

"FENERBAHÇE AYNI"

Geçen senenin maçlarını izledim, bu senenin maçlarını izledim. Aynı takım. Bazen bir yabancı oynamıyor, diğeri oynuyor ama aynı takım. Bizde oyuncuların yüzde 90'ı değişti. Son günlerde yapıldı transferler. Bu şekilde neden gelişti, belki anlatmama gerek yok, biliyorsunuzdur.

FENERBAHÇE'YE MEYDAN OKUDU

Dünya Kupası'nda Almanya'ya karşı oynadık, biliyorsunuz. Oyuncularıma soyunma odasında "Almanya'yı yenmek istiyor musunuz" diye seslendim, birisi bana tuhaf bir şekilde baktı. Ben maç öncesinde oyuncularımı mağlubiyet için hazırlamam. Kaybedeceğimi bilsem maça çıkmam, başkasını gönderirim maça. Barcelona ya da şu anda dünyanın en iyi takımı olsa bile ben hep galibiyetten bahsederim. Almanya karşısında hatırlarsınız, oyuncularım biraz daha inannçlı olsalardı yenerdik. Birçok şey kafada oluşuyor, kafada bitiyor. 5 maç bu şekilde düşünerek çalışırsak, galibiyet gelir. 1 maçta her şey olabilir.

"FENERBAHÇE'NİN F'Sİ AĞZIMDAN ÇIKTIĞINDA..."

"Bu tarz maçın sizin için ne anlama geldiğini, taraftar için ne anlama geldiğini biliyorum. 2-3 sene önce neler olduğunu da biliyorum. Geçen sezonki maç yarıda kaldı. Çok büyük riskli bir maç. O yüzden bütün taraftarlarımıza, sadece bizi desteklemelerini, provokasyonlara gelmemelerini söylüyorum. Hiçbir şekilde ceza almayalım. Ülkenin muhtemelen en iyi takımına karşı oynayacağız ve onları tabii ki yenmek isterim. 1 haftadır neredeyse 10 maçlarını izledim. F.Bahçe'yi kendi takımım kadar tanıyorum. Tuhaf geliyor, ama gerçek bu. Herkes F.Bahçe'yi yenmek istiyor. Birçok oyuncumun burada olmamasına rağmen, onlara seslendim. Her oyuncunun, çalışanın yüzünde bir ifade oluşuyor. F.Bahçe'nin 'F'si ağzımızdan çıktığında bir beklenti oluşuyor. Fener'e karşı nasıl oynayacağımızın taktiğini hazırlıyoruz. Oyuncularımın geri dönmesini bekliyorum. Trabzon'a geldiğimden beri bir uğursuzluk mu, şanssızlık mı bilmiyorum ama, 3 oyuncunun bir yerlerinde kırık var."