Başbakan Erdoğan, gazeteci ve yazarlarla buluştu. Toplantının bir bölümü basına kapalıydı ancak içeriden sızan ilk bilgilere göre Fethullah Gülen'in Başbakan Erdoğan'a ıslak imzalı barış mektubu gönderdiği ortaya çıktı.
YILDIRAY OĞUR, TWİTTER'A YAZDI

Türkiye Gazetesi yazarı Yıldıray Oğur da Başbakan'la toplantıya katılan isimler arasındaydı. Oğur, toplantının ardından Twitter'da "Fethullah Gülen, Başbakan'a bir sulh mektubu göndermiş" diye yazdı.







BARLAS: GÜLEN'DEN SULH MEKTUBU GELMİŞ

Açıklama yapan isimlerden Yazar Mehmet Barlas, "Asıl haber değeri olan konu şu. Fethullah Gülen'den bir sulh mektubu gelmiş. Hem ıslak imzalı. Bu çok önemli" dedi. 

BARLAS: ERDOĞAN "O EŞİK GEÇİLDİ" DEMİŞ

Erdoğan'ın toplantıdaki konuşmasında mektubu açıkladığını kaydeden Barlas, Erdoğan'ın buna cevap olarak, o eşiğin geçildiğini ve paralel devletle mücadelenin sonuna kadar süreceğini söylediğini belirtti.

BİLA: ISLAK İMZALI MEKTUP GELMİŞ

Toplantının ardından konuşan Fikret Bila da Oğur'un yazdığını doğruladı. Bila, Başbakan'ın 
sürekli 'Şantaj altında çalışamayız' dediğini aktardı. Bila "Operasyonun durdurulması gibi beklentiler içinde olduğunu anladım. Islak imzalı mektup gelmiş. Gülen ya da üst düzey cemaat mektubundan gelmiş anlaşılan." dedi.