Gökhan Atıcı'nın Gülben Ergen'e yolladığı mesaj; sanatçıyı harekete geçirdi. Ergen, ameliyat olan hayranının yanına gidip ona böyle destek verdi.

Sanatçı kimliğinin yanı sıra rol aldığı yardım faaliyetleriyle de takdir kazanan Gülben Ergen, şimdi de vefalı yanını konuşturdu. Ergen, önceki gece geç saatlerde fan kulübü üyesi olan Gökhan Atıcı'dan gelen mesajla neye uğradığını şaşırdı.

GECE YARISI YOLA DÜŞTÜ

Atıcı, Ergen'e gönderdiği mesajda kaza geçirdiğini yazdı ve ekledi: "Bir terslik olursa son yazışım. Son sizi sevdiğimi söyleyişim. Hep de seveceğimi söyleyeyim." Genç adamın yakınlarından Ankara'daki bir hastanede yattığını öğrenen ünlü sanatçı, hemen yola düştü.

'BORCUMU ÖDEYEMEM'

Soluğu hastanede alan Gülben Ergen; genç adamın yanına gidip ona moral verdi. Atıcı'nın yanından ayrılmayan Ergen, hayranının yoğun bakımdan çıkmasıyla rahat bir nefes aldı. Gülben Ergen, Gökhan Atıcı ile çektirdiği fotoğrafın altına; "Ona ve sevenlerime öyle vefa borcum var ki; ne yolla, ne emekle ödeyemem haklarını, yıllardır sırtımda duran ellerini, dualarını, alkışlarını..." dedi.