İsrail ordusu, pazar günü Gazze'deki Filistinli direniş  gruplarıyla girilen çatışmalarda 13 askerinin öldürüldüğünü açıkladı.

    İsrail ordusunun Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, özel  birliklerden Golani Tugayı'nın, Gazze'de girdiği çatışmalarda 13 askerini  kaybettiği, yaralılar arasında komutanın da bulunduğu belirtildi.

    Devlet radyosunun haberinde ise bu sayının, Batı Şeria ve Gazze'de  Filistinlilerle girilen çatışmalar tarihinde kaydedilen en yüksek rakam olduğu,  65 askerin de yaralandığı ifade edildi.


İsrail saldırılarında ise kanlı bilanço her dakika artıyor. Şu ana kadar 528 Filistinli hayatını kaybetti, 3200'den fazla yaralı var.İsrail ordusu, pazar günü Gazze'deki Filistinli direniş  gruplarıyla girilen çatışmalarda 13 askerinin öldürüldüğünü açıkladı.


    İsrail ordusunun Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, özel  birliklerden Golani Tugayı'nın, Gazze'de girdiği çatışmalarda 13 askerini  kaybettiği, yaralılar arasında komutanın da bulunduğu belirtildi.


    Devlet radyosunun haberinde ise bu sayının, Batı Şeria ve Gazze'de  Filistinlilerle girilen çatışmalar tarihinde kaydedilen en yüksek rakam olduğu,  65 askerin de yaralandığı ifade edildi.