Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan manken Merve Büyüksaraç, önceki gün Nişantaşı’nda Associated Press’le röportaj yaptı. Hüküm giymesi durumunda 2 yıl hapis cezası alacak olan Büyüksaraç şunları söyledi:


“şu an dava bile açılmadı. İddianeme aşamasında. Tutuklanırım gibi bir korkum yok. Cumhurbaşkanı’na hakaret etmedim. “Ustanın Şiir” adlı o yazıyı 960 bin kişi paylaşmış. Aralarında benden kat kat ünlü insanlar da var. Neden ben seçildim bilmiyorum. Gerekirse AİHM’e giderim.” 

‘Kötü oynayıp rezil olamam’

Manken Merve Büyüksaraç, önceki gün İstinye Park’ta Sephora’nın gerçekleştirdiği makyaj yarışmasında jüri üyesi olarak görev aldı. Eskisi gibi defilelerin olmadığını ve oyunculuk dersleri almaya başladığını söyleyen Büyüksaraç “Gelen teklifleri şimdilik kabul etmek istemiyorum. Çünkü ekranda kötü oynayarak rezil olmak istemem. Biraz daha iyi eğitim aldıktan sonra gelen teklifleri düşünmek istiyorum” dedi.

‘Sergi açacağım’

Merve Büyüksaraç önceki gün Nişantaşı City’s’de alışverişteydi. Büyüksaraç, giyim tarzıyla modayı takip ettiğini de göstermiş oldu. Önümüzdeki yıl ‘İKİ’ isimli bir yağlı boya tablo sergisi açacağı sürprizini verdi. Güzel model ardından AVM’nin yılbaşı süslemesi Noel Baba önünde objektiflere poz verdi.