Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Mardin Nusaybin'de devam eden operasyonda; bir bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildiği belirtilerek perasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 282 olduğu kaydedildi.

Bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 30 adet Kaleşnikof fişeği ve bir adet Kaleşnikof şarjörü ele geçirildiği ifade edilen operasyonda 14 adet el yapımı patlayıcı imha edildiği belirtilerek toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısının 609 olduğu açıklandı.

Şırnak'da devam eden operasyonda; ise üç bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edilerek iki bölücü terör örgütü mensubu terörist de ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi. İki bölücü terör örgütü mensubu terörist yakalandığı operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 241 olduğu bildirildi.

Dört adet EYP imha edilen operasyonda, toplam imha edilen EYP sayısının 695 olduğu ifade edildi.

Hakkari Yüksekova'da devam eden ayrıntılı arama faaliyetlerinde; bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, üç adet av tüfeği, bir adet tabanca, iki adet el bombası, 607 adet Kaleşnikof fişeği, 13 adet Kaleşnikof şarjörü, bir adet hücum yeleği, beş adet gaz maskesi ele geçirildiği ifade edildi.
Bir adet el yapımı patlayıcı imha edilen operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısının 293 olduğu belirtildi.

Şırnak Silopi'de yapılan yol kontrolünde, bir adet el yapımı patlayıcı (200 kg Amonyum Nitrat ile güçlendirilmiş üç adet mutfak tüpü) bulunarak imha edildiği kaydedildi.

Hakkari, Çukurca'da yapılan arazi aramasında bulunan iki adet el yapımı patlayıcının imha edildiği bildirildi. 
Şanlıurfa Haliliye'de on ev ve eklentilerinde yapılan aramada; altı adet Kaleşnikof piyade tüfeği, iki adet av tüfeği, iki adet tabanca (dokuz mm), 428 adet Kaleşnikof fişeği, 73 adet tabanca fişeği, 13 adet Kaleşnikof şarjörü, üç adet tabanca şarjörü, dört adet hücum yeleğinin ele geçirildiği ifade edildi. 17 bölücü terör örgütü mensubu teröristin yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Diyarbakır, Bismil'de on ev ve eklentilerinde yapılan aramada; bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, yedi adet av tüfeği, bir adet tabanca, iki adet Kaleşnikof şarjörü, bir adet tabanca şarjörü, 48 adet Kaleşnikof fişeği, 21 adet av tüfeği fişeği ele geçirildiği bildirildi.
10 bölücü terör örgütü mensubu terörist yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Siirt Eruh'da icra edilen operasyonda bulunan beş ayrı mağarada, yiyecek (160 kg un, 120 kg şeker, 40 kg bulgur, 20 kg pirinç, 10 kg makarna, beş paket tuz, sekiz kutu salça, altı kutu zeytin, üç teneke ayçiçek yağ, bir kutu çikolata, iki kutu peynir ve muhtelif tıbbi malzeme ele geçirildiği vurgulandı.