Enişte, "Sarhoştum hatırlamıyorum" dedi, abla da eşine boşanma davası açtı.

İzmir'de eniştesinin kendisi için hazırladığı içkiye uyuşturucu hap atıp, tecavüz ettiğini öne süren genç kız, şikâyetçi oldu. Enişte "Sarhoştum hatırlamıyorum" derken, abla da eşinden hem şikâyetçi oldu hem de boşanma davası açtı. Nişanlısı ise genç kızı terk etti. İzmir'de polise başvuran bir genç kız, eski Türk filmlerini aratmayacak tecavüz iddiası ortaya attı. 25 yaşındaki genç kız, eniştesinin içkisine uyuşturucu hap atarak kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şikâyetçi oldu. İddiaya göre Y.A. isimli genç kız, geçtiğimiz günlerde, 8 aylık nişanlısıyla birlikte ablasına ziyarete gitti. Hep birlikte yemek yedikten sonra enişte M.G.'nin hazırladığı içkileri içmeye başladılar. Bir süre sonra genç kızın nişanlısı evden ayrıldı. Ablası ve eniştesiyle birlikte bir süre daha oturan genç kız ise kısa süre sonra sızıp, kaldı.

YALIN AYAK POLİSE KOŞTU


Sabah uyandığında tecavüze uğradığını anladığını iddia eden genç kız, ayakkabılarını bile giymeden kendisini sokağa attı. Eniştesinin içkisine uyuşturucu madde atarak kendisini bayılttığını öne süren genç kız, "Ben içki içtikten sonra bayıldım. Gecenin ilerleyen saatlerinde hayal olarak eniştemi üzerimde gördüğümü hatırlıyorum. Fakat yarı baygın vaziyette olduğum için bağıramadım ve engel olamadım" dedi. İfadesi alınan bir çocuk babası enişte M.G. ise sarhoş olduğunu hiçbir şey hatırlamadığını öne sürdü. Şikâyet üzerine polis genç kızın elbiselerine ve o gece içilen içkilere incelenmek üzere el koydu. İçkilerin içinde uyuşturucu ya da bayıltıcı bir madde olup olmadığı kriminal incelemenin ardından belirlenecek. Tecavüzle suçlanan enişte tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 31 yaşındaki abla Ö.G., eşinden hem şikâyetçi oldu hem de boşanma davası açtı. Bu arada durumu öğrenen nişanlısı da genç kızı terk etti. Y.A'nın 4 yıl önce girdiği bunalım sonucu ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu, 3 yıl önce de başka bir kişinin cinsel tacizine uğradığı iddiasıyla polise başvurduğu öğrenildi.


AİLE ZOR DURUMDA


Evlilik hazırlığı yaptığı 8 aylık nişanlısı tarafından terk edilen genç kız, eniştesinin içkisine uyuşturucu bir madde ya da hap atarak kendisini bayılttığını öne sürdü. Tecavüzle suçlanan enişte M.G.'nin toptan çiçek malzemeleri satan bir firmada çalıştığı, eşi Ö.G.'nin ise bir ilçe belediyesinde çalıştığı öğrenildi.