TRT'deki Ahmet Davutoğlu programı, gazeteci Fikret Bila için zor geçti! IŞİD, Türk rehineler ve Ağrı'daki silahlı PKK eylemiyle ilgili sorusu, Nasuhi Güngör tarafından "paralel yapıya geçelim" diyerek kesilen Bila, programın sonuna kadar susmayı tercih etti. 


TRT'deki Ahmet Davutoğlu özel yayının moderatörü Nasuhi Güngör, sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı. Bu öfkenin nedeni ise Güngör'ün sürekli Fikret Bila'nın özellikle PKK ve bedelli askerlik konularında sözünü kestiği iddiası...

"PARALEL YAPIYA GEÇELİM"

Programın ikinci bölümünde Fikret Bila, Başbakan Davutoğlu'na çözüm süreci ve PKK'nın Ağrı'daki eylemi ile IŞİD'in rehin tuttuğu Türk diplomatları sordu. Bila'nın sorusu programın moderatörü TRT Haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör tarafından kesildi. Bila'nın izniyle çözüm sürecini burada noktalayalım diyen Güngör, Davutoğlu soruyu cevaplamadan sözü Mehmet Barlas'a verdi.

BEDELLİ DEDİ PROGRAM BİTTİ

Güngör'ün bu müdahalesi sonrası Bila, yaklaşık yarım saat boyunca tek bir kelime dahi etmedi. Bila, son bir hamleyle bedelli askerlik sorusuna da cevap alamadı. Bu kez Güngör, programın bittiğini duyurdu.

İşte sosyal medyadaki Fikret Bila yorumları;

115.20140905004720.jpg

muhyettin avcı ‏@MuhyettinAvci
Fikret Bila son bir hamleyle çarpındı ama Nasuhi "süremiz bitti" dedi
Yazık. Acıdım adama
Çeşit olsun diye koymuşlar

Burla ‏@AfsinHatipoglu
Resmen fikret bila'yı sansürlüyorlar, utanmadan adamın sorusunu sordurmayıp paralelde paralel diyorlar, ah bu millet ahh