Yeni Akit gazetesi yazarı Nurettin Veren, Fethullah Gülen'in çevresine 10 Kasım'da FETÖ üyelerinin kurtulacağı müjdesini verdiğini yazdı.
Nurettin Veren, Gülen'i CIA ile ortaklık etmekle ve Türkiye aleyhine faaliyetlerde bulunmakla suçlayarak 1990'ların sonunda örgütten kopmuştu.

FETÖ'cü başkomiser: Allah'ın izniyle kasımda çıkıyoruz30 yılı aşkın Gülen'in en yakınında olan ve o dönem örgütün 2 numaralı ismi olan Veren'den yine kritik açıklamalar geldi. Veren, Yeni Akit'teki bugünkü yazısında zor durumda kalan Gülen'in olası planlarını değerlendirdi.
Gülen'in kardeşi Kutbettin Gülen'i beklenmedik şekilde Türkiye'ye geri göndermesini yorumlayan yazar, ayrıca 10 Kasım uyarısı yapıyor:
KUTBETTİN GÜLEN'İ TÜRKİYE'YE GÖNDERDİ
"Son konuşmasında da, yavaş yavaş yaptıklarından pişman olan ve Gülen’e karşı örgüt üyelerinin fikirlerinin değişmeye başladığını ve itirafçıların çoğaldığını gören, Fetö yine örgüt elemanlarına durmayın, devam edin derken, diğer taraftan da hiç beklenmedik şekilde, Kutbettin Gülen’i adeta feda ederek, Türkiye’ye geri gönderiyor. Bakın bu yolda kardeşimi de feda ediyorum ama, kurtuluşunuz yakındır demeye mi getiriyor!!
EVİNDE YAKALANMASI MESAJ MI?

Örgütün en önemli elemanı olan Vatikan kahramanı ve organizatörü olan Alaaddin Kaya’nın, sessiz sedasız Balıkesir’de yazlıkta yakalanması gibi, diğer yandan, Kutbettin Gülen’in de havaalanında değil de, evinde yakalanması gözlerden kaçan ve araştırılıp düşünülmesi gereken önemli bir husustur.

Daha önce hangi ülkeye kaçmıştır ve hangi ülkeden niçin, darbeden sonra, hangi maksatla Türkiye’ye dönmüştür.
10 KASIM UYARISI
Bu arada dağılmayı ve pişmanlık yasasından yararlanacak itirafçıları umutlandırarak ve beklenti içinde tutarak 10 Kasım’da tekrar kurtuluş kapılarının açılabileceğini, Atatürk’ün öldüğü gün ve saatte kendisinin doğduğunu daha önce pek çok defa söyleyerek, işaretler verdiği bilinmektedir. ABD ve Rusya’nın savaşacağını ve cezaevindekilerin kurtulacağı hikayesini kulaklarına üflemektedir.

AMA YİNE DE 10 KASIM İÇİN, BU MECZUPLARA KARŞI HAZIR OLALIM, TEDBİRİMİZİ ALALIM."