Sanatçı Ferhat Göçer'in tıp bayramı nedeniyle davet edildiği Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vereceği konseri Ankara'da yapılan kanlı saldırı sonrası iptal edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tıp bayramında yaptığı konuşmasında "Ferhat Göçer kardeşimizi dinleyecektik" şeklinde açıklamada bulunmuş, bu ifade sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti.

GÖÇER'DEN AÇIKLAMA

Bir anda "günün adamı" olan Ferhat Göçer'den konuyla ilgili açıklama geldi. Göçer, "Yaşadığımız acı sebebiyle konserlerimizi iptal ettik. Bir hekim olarak Ankara 14 Mart resepsiyonu konuşma metnim budur" notuyla paylaştığı açıklamada şunları kaydetti:

 "Türkiye'nin kalbinde patlayan bu bomba sadece Ankara'da değil, ülkemizin her karış toprağında yaşayan tüm insanlarımızın kalbinde patlamış, tüm yürekleri parçalamıştır. 80 milyon içerde daha fazlası dışarad olmak üzere ülkesini, insanını seven herkes yastayız. Bir hekim olarak terörü yapanı, terörü destekleyeni, terör üzerinden siyaset yapanı lanetliyor, masum insanlarımızın canına kııyan, insanlarımızın milli brilik ve beraberlik inançlarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne el uzatanların, gerek bu dünyada gerek öbür dünyada çekecekleri en büyük azabı çekmelerini diliyorum"

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen yemekte konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütünü sevindirmemek için programını iptal etmediğini belirterek "Ferhat Göçer kardeşimizi dinleyecektik, onu bir başka zaman da dinleriz. Bir müzik söyletisini bir başka zaman da yaparız." şeklinde konuşmuş, bu sözler sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti.