Kapalı kapılar arkasındaki kulislerde gündeme gelen isim herkesi şok edecek!. Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Altaylı'nın yaptığı zirvede Fatih Terim'in başkan adayı olması gündeme geldi. 

Ünal Aysal'ın olağanüstü genel kurula girmeyeceğini açıklamasının ardından Galatasaray'da gözler adaylık çalışmalarına çevrilmiş durumda... Kulübün önemli isimleri Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Altaylı önceki gün Papermoon'da bir araya gelmiş ve durum değerlendirmesi yapmıştı. Takvim, bu zirvede konuşulan ve bomba etkisi yaratacak bir ayrıntıya ulaştı. Alınan bilgilere göre üç önemli ismin zirvesinde çok sürpriz bir ismin başkan adaylığı gündeme geldi. Bu kişi, Galatasaray camiasının efsane ismi, şu anki Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim... Terim'in adaylığını Fatih Altaylı'nın gündeme getirdiği, Dürüst ve Albayrak'ın da olumlu yaklaştığı öğrenildi. Ayrıca kulübün önde gelen başka isimlerinin de kapalı kapılar arkasındaki kulislerde Terim'in ismini telaffuz ettiği iddia edildi. Fakat tecrübeli çalıştırıcının şu anda Türk futbolu için çok önemli bir görev üstlenmesi nedeniyle bu sürpriz proje başka bir bahara bırakıldı.

GALATASARAY 

ADAYLIK İÇİN ÖNÜNDE ENGEL BULUNMUYOR

Geçen yıl Divan Kurulu üyeliğine hak kazanan Fatih Terim'in başkan adaylığı için önünde herhangi bir engel bulunmuyor... Tecrübeli teknik adamın kendisiyle ilgili ortaya atılan projeden haberdar olduğu ve yakın çevresine,"Galatasaray başkanlık makamı, her Galatasaraylı'nın hayalidir. Fakat şu anda üstlendiğim görev de Türk futbolu açısından çok önemli. Bir gün o kutsal makama gelmeyi tabii ki çok isterim. Ama bu, en doğru zamanda olmalı. Beni bu mevkiye layık görenlere de teşekkür ederim" dediği öğrenildi.