Manisa'nın  Soma ilçesindeki özel bir şirkete ait kömür ocağında, dün saat 15.30'da yaşanan facianın ardından ünlü sanatçılar da programlarını  iptal etme kararı aldılar.
Manisa'da dün yaşanan maden ocağı faciasının ardından milli yas ilan edildi. Ünlü sanatçılar da ülkeyi yasa boğan olaya tepkisiz kalmadı ve konserlerini  iptal etme kararı aldılar.

Demet Akalın Twitter'dan duyurdu

Bu cuma Ankara'da Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde  konser verecek olan Demet Akalın, twitter hesabından konserin  iptal edildiğini duyurdu.

Sıla ve Tarkan konseri de iptal!

"Yeni Ay"  konser turnesi kapsamında bugün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde olması planlanan  Sıla konseri,  Manisa Soma'da yaşanan ve 200'ü aşkın işçiyi kaybettiğimiz büyük facia nedeniyle  iptal edildi.

19 Mayıs'ta İTÜ'de sevenleriyle buluşacak olan Tarkan'ın da Soma'da yaşanan  maden faciası nedeniyle konserini  iptal ettiği öğrenildi.

Türkan Şoray o etkinliği  iptal etti


Türkan Şoray da bugün Doğuş Üniversites'nde Onur Ödülü alacaktı. Ünlü sanatçı, bugün alacağı Onur Ödülü etkinliğini  iptal etti.

Ajda Pekkan sahne almayacak

Star TV'de yarın akşam gerçekleşecek Miss Turkey 2014'ün canlı yayınında sahne alacak olan Ajda Pekkan da sahneye çıkmama kararı alındı. Miss Turkey yarışmasının canlı yayını ileri bir tarihe ertelendi.

Öte Yandan Gülben Ergen, Cuma akşamı Antalya ve Cumartesi akşam Kıbrıs'ta olan konserini  iptal ettiğini duyurdu.