YALOVA'da AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda konuşan gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ameliyata girdiğinde suikast yapılmak istendiği iddiasında bulundu.

Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde Ak Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen 'Dünün Bugünün Siyaseti' konulu toplantıya AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı AK Partili Yakup Koçal ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Başbakan Erdoğan'ın 20'den fazla suikast atlattığını söyledi.

Dilipak, "Tayyip Erdoğan zehirlendi. Bir balyoz bulunup arabasının camı kırıldı da can çekişirken son anda kurtarıldı. Hapishanede zehirlemek istemişlerdi. Hastanede. Ameliyata girdiğinde çıkamayacaktı ve aynı anda da MİT Müsteşarı gözaltına alınacaktı. Enjeksiyon düştü de iğneyi yapamadılar. Tayyip'i dışarı çıkarttılar da o da MİT Müsteşarıyla görüşüp, 'Sakın teslim olma' dedi. 'Kasap et derdinde koyun can derdinde' derler ya. Nasıl oyunlar oynanıyor" dedi.

SORUN ERDOĞAN DEĞİL!

THY'nin 110 ülkeye uçuş yaptığını söyleyen Dilipak, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanı ile ilgili de konuştu.

Dilipak, "Zararına da olsa uçuyoruz. Buralarda bizim yüzyıl önce beraber olduğumuz insanlar var. Hilafet için buraya paralarını gönderen, zekâtlarını gönderen, acıkınca bizden ekmek isteyen insanlar var orada. O ülkelerdeki insanlar Türkiye'ye gelecekler, Türkiye'den ise bu ülkeye gideceksiniz. Havaalanından değil korkuları. 100 milyon insan gelecek İstanbul'a. İstanbul'dan Mekke'ye hızlı trenle gidilecek artık.

Bütün Kafkaslar, bütün Balkanlar İstanbul'a gelip, bir hafta tatil yaptıktan sonra buradan hızlı trenle Şam'da inerek, Ürdün'de inerek Mekke'ye gidecekler. Bütün İslam ümmetinin gelip geçtiği bir mekân olacak burası. 3'üncü köprü sadece Türkiye için değil Avrupa'dan gelip Asya'ya geçen günlük 2 milyon trafik olacak biliyor musunuz? Hava, kara, demir ve deniz yoluyla. Sorun Recep Tayyip Erdoğan değil" diye konuştu.