Erdoğan Köşk seçimleri için teşekkür ziyaretleri yaparken, Davutoğlu ise hem seçim propagandası hem parti teşkilatlarını yakından tanımak için partisinin genel seçimlerin ardından gerçekleştirilecek büyük kongre süreci kapsamında il kongrelerine katılacak.
DAVUTOĞLU'NDAN 81 İLDE KONGRE TURU
Davutoğlu’nun 81 ilde kongrelere katılmayı arzu ettiği bu çerçevede kongre takvimin her gün bir il kongresi yapılacak şekilde ayarlandığı öğrenildi.
Ak Parti MYK’nın aldığı karar uyarınca il kongreleri 22 Kasım 2014 Cumartesi günü başlayacak ve 22 Şubat 2015 Pazar günü tamamlanacak. Davutoğlu’nun il kongreleri öncesi de bazı illere gidebileceği belirtiliyor.
ERDOĞAN'IN İLK ZİYARETİ KARADENİZ'E
Erdoğan da Cumhurbaşkanlığı seçiminin ‘teşekkür ziyareti’ adı altında yapacağı yurt gezilerine Doğu Karadeniz’den başlayacak. Ak Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan 10-13 Ekim arasında ilk teşekkür turunu gerçekleştirecek.

Erdoğan, 10 Ekim’de havayoluyla geçeceği Trabzon üzerinden, Köşk seçimlerinde il düzeyinde kendisine en yüksek desteği veren baba ocağı Rize’ye gidecek.