Ankara’yı kana bulayan bombacı Salih Neccar’ın YPG bağlantıları bir bir ortaya çıkıyor. İstihbarat birimleri Neccar’ın örgüt içindeki tüm bağlantılarını deşifre ediyor. Araştırmalarda Neccar’ın 2012-2014 arasında PKK’nın silahlı kanadının sorumlusu Doktor Bahoz Erdal kod adlı elebaşı Fehman Hüseyin’in “Kürdistan Özgürlük Şahinleri” kampında eğitim gördüğü tespit edildi. 
 
SABOTAJ DERSİYLE YPG'YE
 
Güvenlik birimlerine eski bir YPG’li şunları anlattı: 2012-2014 arasında kampta beraber bulunduk. Neccar’a burada ‘sabotaj’ eğitimi verildi. Sonra  YPG'ye katılarak Suriye’de savaştı. 
 
SALİH MÜSLİM’İN KANKASI 
 
Suriyeli Fehman Hüseyin sadece PKK için değil PYD Eş Başkanı Salih Müslim içinde önemli bir isim. Müslim Türkiye’den 2 yıl önce Hüseyin’in DAEŞ’e karşı savaşması için Kobani’ye geçmesini istedi. Türkiye bu talebi reddetti. 
 
ESAD’IN SINIF ARKADAŞI 
 
23 yıldır örgütün içerisinde olan Bahoz Erdal, Suriye’yi kan gölüne çeviren Beşar Esad’ın da okul arkadaşı. Bahoz Erdal’ın Suriye istihbaratı El Muhebarat tarafından kullanıldığı da istihbarat raporlarında geçiyor. Öte yandan Neccar’a Ankara saldırısında yardım ve yataklık eden  21 kişinin sorgusu da Ankara Terörle Mücadele Şubesi’nde sürüyor.