Bundan böyle her iki karayolunda görevlendirilen 40 çekici bozulan veya kazaya karışan araçlara birkaç dakika içinde müdahale ederek trafiğin tıkanmasını engelleyecekler .Her iki karayolunda mevcut ekiplere ek olarak görevlendirilen 60 motosikletli trafik polisininde trafik hızının düşmemesi için çalışacağı ayrıca emniyet şeridinin gereksiz kullananlara karşı uygulama yapacakları öğrenildi.


TEM VE E-5 DE ÇEKİCİLER NÖBETTE

E-5 ve TEM karayollarında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklıklarını azaltmak için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından bir dizi önlem alındı. Her iki karayolunda 40 trafik çekicisi görevlendirildi. Belli noktalarda hazır olarak bekletilen çekiciler kaza yada arıza yüzünden yolda kalan araçlara anında müdahale ederek uzun araç kuyruklarını oluşmasını engelleyecekler.

MOTOSİKLETLİ POLİSLER EMNİYET ŞERİDİNE GİRENLERE CEZA YAĞDIRACAK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından mevcut ekiplere ek olarak görevlendirilen 60 kişilik motosikletli trafik polisi ekibininde artık her iki karayolunda görev yapacakları öğrenildi. Bu ekiplerin Emniyet şeridini kullanan araçları tespit ederek ceza yazacağı ayrıca karayollarında trafik hızının düşmemesi için çalışacağı öğrenildi.