İstanbul'un girişinde çok sayıda kırık camlı otobüsü gören vatandaşlar ne olup bittiğini anlamaya çalıştı.

Camları kırılan ve hasar gören otobüslerde bulunan yolcular başka otobüslere aktarıldı.Kayseri terminalinde 30, Pınarbaşı İlçesi’nde 40 olmak üzere, toplam 70 otobüs yol güvenliği sağlandıktan sonra yollarına devam etti.  Kayseri- Malatya karayolu üzerinde yer alan Pınarbaşı ve Bünyan ilçeleri geçişlerinde de polis ve Jandarma devriye görevi yaptı.

Çıkan olayların ardından Doğu'dan gelen tüm otobüsler güvenlik güçleri tarafından Kayseri girişinde durduldu. Geçişlerine gece saat 2'ye kadar izin verilmedi.

Malatya'dan İstanbul'a yolcu taşıyan, Kırşehir'de saldırıya uğrayan Medine Turizm'in otobüsleri kırık camlarla yola devam etti.İstanbul'un girişinde çok sayıda kırık camlı otobüsü gören vatandaşlar ne olup bittiğini anlayama çalıştı. 

Diyarbakır'da otobüs firmalarından flaş karar!

Diyarbakır'dan Türkiye'nin dört bir yanına yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmaları bugün seferlere çıkmama kararı aldı. Firmalar, son günlerde batı illerinde otobüslere yönelik yapılan saldırıları protesto etmek için kontak kapatma kararı aldındığını açıkladı. Yarın firmalar Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden yapılacak tüm seferleri iptal etti.