Sayısal Loto'nun dün akşamki çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kuponun oynandığı bayinin işletmecisi, 36 yıldır ilk kez bu kadar büyük bir ikramiyenin kendilerinden çıktığını belirtti.
Sayısal Loto'nun dün akşam yapılan 1041'inci çekilişinde 9, 11, 13, 14, 16 ve 44 rakamlarını doğru tahmin ederek 1 milyon 544 bin 912 lira ikramiyeyi almaya hak kazanan talihlinin, kuponunu İstasyon Caddesi'ndeki 26 numaralı bayiden yatırdığı belirlendi.
Talihlinin kuponunu yatırdığı bayinin işletmecisi Soner Şakir Bayrak, Sayısal Loto'nun dün akşamki çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği kuponun kendi bayilerinden yatırılmasından dolayı sevinçli olduklarını söyledi.
Talihli kupon sahibinin kim olduğunu bilmediğini dile getiren Bayrak, "Biz de merak ediyoruz. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır. Çıkan kişiye hayırlı olsun. 36 yıldır aile olarak bu işi yapıyoruz. 36 yıldır ilk kez bu kadar büyük bir ikramiye veriyoruz. Haftada yaklaşık 4 bin kişi bayimizde Sayısal Loto oynuyor. Kupon yatıran herkes 'kazanırsa maddi destekte bulunacağım' diyor ama şimdiye kadar hiç gelen olmadı. İkramiye çıkan bizi de görürse seviniriz." dedi.