Dağlıca’daki saldırının ardından Akşam'dan Ercan Öztürk'e konuşan Dağlıca gazileri PKK’lıların bölgede köstebek gibi olduğunu ve HDP’li belediyelerden destek gördüğünü söylüyor.

Hakkari Dağlıca’da terör örgütü tarafından kurulan kalleşçe pusuda 16 kahraman Mehmetçiğimizi şehit verdik. Dağlıca zor coğrafyanın diğer adı belki de.  O bölgede askerlik yaparken teröristler tarafından döşenen mayın ya da çatışmada gazi olanlar Dağlıca’yı anlatırken masa başında oturup ahkam kesilmesine tepki gösteriyor. 

PKK'LILAR KÖSTEBEK GİBİLER 

Hakkari’de mayın patlaması sonucu yaralanan Özer Narin, Dağlıca koşullarını şöyle anlattı: “Ben 2005 yılında oradaydım. Onlar köstebek gibiler. On kişi gider on birinci kişiye mayın denk gelir. İlk defa yaşadığım olay. Büyük bir patlama oldu. Kan kaybım vardı sabaha karşıydı. Dört şehidimiz vardı bir tek ben yaralıydım."

BOMBALAR HDP'Lİ BELEDİYE DESTEKLİ

1996’da mayın patlaması sonucu ayağı kopan Özkaplan: “96’da benim zamanımda gece operasyonlara çıkardık. Gece çatışmaya girerdik, gündüz nadiren olurdu. Bu bombaların da arkası gelecek. Çünkü daha önceden hazırlamışlar bunu. Orada HDP’li belediyelerin sorgulanması lazım.”