Erdoğan, Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Mustafa Erol'un, hayata tutunmak için gösterdiği çabanın işlendiği haber üzerine, aileyi telefonla arayarak anne Hatice Erol ile görüştü. 


Hastalığı nedeniyle el ve ayaklarını kullanamadığı için burnuyla bilgisayarda kitap yazmaya çalışan Mustafa Erol'u azminden dolayı kutlayan Erdoğan, Hatice Erol'un isteği üzerine Mustafa için akülü engelli aracı hediye etti. 

"CUMHURBAŞKANI OLDUĞUNA İNANMADIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aramasını şaşkınlık ve büyük sevinçle karşılayan Hatice Erol, yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın kendisini aramasına önce inanamadığını söyledi.

Erol, "Cumhurbaşkanımız olduğuna önce inanamadım, sonra sesinden anladım. Aydın'a geldiğinde ziyaret edeceğini belirtti"dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE İKİNCİ KEZ GÖRÜŞTÜ
Aydın Valisi Erol Ayyıldız da eşi ile Erol ailesini ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu. 

Ayyıldız'ın ziyareti sırasında teşekkür için yeniden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüşen Hatice Erol, Erdoğan'a "Sayın Valimiz yanımızda. Size çok teşekkür ediyorum. Vali dediğin böyle olacak. Oğlumuz da çok mutlu oldu. Sizinle mutlaka tanışmak istediğini söylüyor. Sizden Allah razı olsun. İlgilerinize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yaşadıkları mutluluk ve şaşkınlığı anlatmakta güçlük çeken Erol, böyle bir şey yaşayabileceğini hiç düşünmediğini Cumhurbaşkanı'nın kendisini arayacağını hiç aklına getirmediğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Biri bana şaka yapıyor zannettim. 'Cumhurbaşkanı beni arayamaz, mümkün değil' diye düşündüm. Sonra gerçekten de sesini duyunca onun sesi olduğuna inandım. Çok mutlu oldum, çok duygulandım. Bana Aydın Valisini arayacağını, Valinin bizimle hemen ilgileneceğini söyledi. Sayın Valimiz ve eşleri de bizi ziyaret ederek ikinci bir mutluluk yaşattılar. Ona da çok teşekkür ediyorum. Akülü arabamız hemen geldi. Bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum."

Baba Mehmet Emin Erol da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefon açmasından dolayı çok heyecanlandığını bildirdi. 

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇINA GİDECEK

Mehmet Emin Erol, oğlunun koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu, İstanbul'da bir maçını izlemeyi çok istediğini de ifade ederek, "Valimiz bu isteğimiz hemen yerine getirdi. Dokuzuncu hafta oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçını oğlumuz İstanbul'da izleyebilecek. Bu da ayrı bir sürpriz oldu" dedi.

İlkokul, ortaokul ve liseyi dışarıdan bitiren, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden 2 yıllık halkla ilişkiler ile 4 yıllık işletme bölümlerini tamamlayarak büyük bir azim örneği sergileyen 34 yaşındaki Mustafa Erol, burnuyla kullandığı bilgisayarıyla dikkat çekmişti.