Damat adayı Selçuk Bayraktar’ın babası Özdemir Bayraktar geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Nefes darlığı ve kalp sıkışması yaşayan Bayraktar, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde acil ameliyata alındı. Huber Köşkü’nde yapılacak nişan töreni nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi, Kısıklı’daki evlerinden Tarabya’ya hareket edecekleri sırada haber geldi. 

ERDOĞAN HASTANEYE GİTTİ

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemen Halkalı’daki hastaneye gitti. Cumhurbaşkanı’nı takip eden basın mensupları ise yolu kesen polislerin, “Bir hasta ziyaretine gitti” demeleri üzerine Tarabya’ya giderek burada beklemeye başladı. Özdemir Bayraktar’ın küçük oğlu Ahmet Bayraktar, “Babamın aort damarı yırtılmış. Daha önce de aynı rahatsızlık yaşanmıştı” dedi. 



Bayraktar’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan ve 4 saat hastanede kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20.30’da ayrılmasının ardından damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak geldi. Albayrak da bir saat sonra hastaneden ayrıldı. Özdemir Bayraktar’ın ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.