Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığının 'Üs İmamı', Şort ve Sandaletle Adliyede
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardındanMuğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen 7 darbeci askerden 3'ü daha adliyeye sevk edildi.
Marmaris-Muğla karayolunun Çetibeli Mahallesi Gökçe Yokuşu mevkisinde yakalanan Muharebe Arama Kurtarma (MAK) Timi'nden Binbaşı Taner Berber, Astsubay Kıdemli Başçavuş Zekeriya Kuzu, astsubaylar İlyas Yaşar ve Gökhan Güçlü, Astsubay Üstçavuş Erkan Çıkat, astsubay kıdemli başçavuşlar Ömer Faruk Göçmen ve Abdülhamit Gülerden, İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
"ÜS İMAMI"
Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince ifade işlemleri tamamlanan zanlılardan Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığının "üs imamı" olduğu iddia edilen 'Paşa' lakaplı Astsubay BaşçavuşKuzu, Astsubay Üstçavuş Çıkat ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Gülerden, güvenlik önlemleri eşliğinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan astsubaylar Yaşar ve Güçlü de önceki gün tutuklanmıştı.


(Kuzu'nun şortlu tişörtlü hali dikkat çekti. Diğer darbecilerin de üzerinde aynı kıyafetler olduğu görüldü.)