Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun 17 ve 25 Aralık süreci sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini arayarak özür dilediğine yönelik sözleri yalanlandı. CHP'den yapılan açıklamada, Ağaoğlu'nun açıklamalarının tamamen hayal ürünü ve gerçek dışı olduğu belirtildi.

Ali Ağaoğlu'nun TÜRGEV'e arsa bağışladığı iddialarıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, bu iddiaları yalanladı. 17 ve 25 Aralık sürecinde yaşadıklarıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Ağaoğlu, günah keçisi seçildiğini bu dönem içerisinde mağduriyet yaşadığını söyledi.

ALİ AĞAOĞLU'NDAN TÜRGEV AÇIKLAMASI- TIKLA

AĞAOĞLU: KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEDİ

Basın toplantısında Ağaoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili de açıklama yaptı. CHP liderinin kendisini arayarak özür dilediğini söyleyen Ağaoğlu, şöyle konuştu:

"Benim açıklamalarımdan sonra Sayın Kılıçdaroğlu telefon açtı ve benden özür diledi. Ben orada imar planı karşılığında ne para ne de arsa verdim. Bunu, tapudan çıkarmak çok kolaydır. Bırakın tapuyu bir arsa satarken, devrederken belediyede emlak vergisi borçları ödenir orada kayıtları vardır.” 

ali-agaoglu.jpg

CHP: TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜ

Ali Ağaoğlu'nun bu açıklamaların hemen ardından CHP İletişim Koordinatörlüğü'nden açıklama geldi. Açıklamada, şöyle denildi:

'Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu basın toplantısı düzenleyerek, 17 Aralık sürecinde gözaltına alındığını ve hakkındaki iddiaların konuşulduğu günlerde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu iddiaları seslendirdiğini ama daha sonra telefon ederek kendisinden özür dilediğini öne sürmüş. Ali Ağaoğlu’nun bu sözleri, tamamen hayal ürünü ve gerçek dışıdır. Öyle anlaşılıyor ki, biri veya birileri,‘CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arayarak özür diledi’ diye Ali Ağaoğlu’nu işletmiş. Ali Ağaoğlu ve benzerleri, gerçek dışı özür dilediler aldatmacasına sarılacağına, bağımsız yargı önünde hesap verme yolunu seçsinler'