Gülen cemaatine dönük birbirinden uçuk iddialara imza atan Akit yazarları durmak bilmiyor. Gazetenin yazarlarınn Mehtap Yılmaz cemaate dönük ağır suçlamalara yer verdiği yazısında "Cemaat, AKP'ye çelme takamazsa CIA'in bedduacıyla işi biter" dedi. Gülen'in yeni hedefnin Ahmet Davutoğlu olduğunu iddia eden Yılmaz, "Şimdi de âlüfteli, travestili şantaj-montaj yapımlarıyla, Davutoğlulu AK Parti’ye “çelme” takma, Neo-conların gözlerini boyama derdindeler” dedi.
F TİPİ CİNLER İLE ALÜFTE VE EŞCİNSEL PEŞİNDE KOŞTULAR!

Akit yazarı “Cinler âlemine sızdılar, F tipi cinleri hortlatarak alüftelelerin, eşcinsellerin  peşinde koşturup, tape, tape bilgiler toplattılar. Risale-i Nur cemaatine sızdılar, Gülen’in kirli çamaşırını koklayarak kafa yapan, F tipi bir yapı çıkardılar. Milliyetçilerin içine sızdılar. Pensilvanya beslemesi “Şaman”ın, fırt fırt burnunu sildiği mendillere yüz göz sürerek, beddualarına “amin” diyen F tipi bir milliyetçilik akımı meydana getirdiler” dediği yazısında suçlamalarına şöyle devam etti:

Pensilvanya bedduacısı, dergisine “Sızıntı” ismini vermekle, örgütünün karakterini tek kelimeyle özetlemiş! Hakikaten Sızıntı! Hem öyle bir Sızıntı ki, sızdıkları her yerin kimyasını bozdular! Müslümanlığa sızdılar, Peygamberi kamyona bindirdiler!

DAVUTOĞLU'NA TRAVESTİLİ ŞANTAJ-MONTAJ... 

“Sonuç olarak her yere sızdılar ve her nereye sızdılarsa, sızdıkları yeri duman ettiler” diyen Mehtap Yılmaz, “Böyle viraller işte, böyle tehlikeliler. Açık değil örtükler, cesur değil sinsiler çünkü! Pisler, hainler… Şimdi de âlüfteli, travestili şantaj-montaj yapımlarıyla, Davutoğlulu AK Parti’ye “çelme” takma, Neo-conların gözlerini boyama derdindeler” diye yazdı.