Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, Ak Parti Bolu İl Başkanlığını ziyaret etti. Yeğin, “Bu ülke en son 15 Temmuz’da çok feci bir süreç yaşadı ama bütün milletimizle el birliği içinde mücadele ederek bu süreci atlattık. Şimdi o süreçten sonra normalleşme sürecine gidiyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ tarafından karşılanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin ve Bolu İl Koordinatörü Orhan Yeğin, AK Parti İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulundu.
Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, “Allah’a hamd olsun, Türkiye’yi olağanlaştırmak istemeyen ve bu zor durumdan çıkmasına fırsat vermek istemeyen bütün kesimlere rağmen milletimizin desteğiyle, milletimizin farkındalığıyla, ülkemizi yöneten yöneticilerimizin dirayetiyle Allah’a şükürler olsun ki bütün zorlukların üzerinden geliyoruz. Bu ülke en son 15 Temmuz’da çok feci bir süreç yaşadı ama bütün milletimizle el birliği içinde mücadele ederek bu süreci atlattık. Şimdi o süreçten sonra normalleşme sürecine gidiyoruz" ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ise, “Rabbim sizleri utandırmasın. Çünkü sizler Ankara’da güçlü olduğunuz sürece, Bakanlarımız, Başbakanımız güçlü olduğu sürece sizlerin o gücünü bizler yerelde teşkilatlar olarak aldığımız sürece kendimizi daha fazla güçlü hissediyoruz. Böylesine mübarek günde Bolu’muza hayırlarla geldiğinizi düşünüyoruz” dedi.