Milli Piyango’nun çeyrek bilete çıkan büyük ikramiyesinin isabet ettiği Niğde’de büyük sevinç yaşanıyor. 2692160 numaralı çeyrek bileti satan bayi Erkan Ersoy, büyük ikramiyenin bir lise öğrencisine çıktığının konuşulduğunu söyledi.

Niğde’de 12.5 milyon TL’nin isabet ettiği bileti satan 51-022 Nolu  Milli Piyango Bayii Erkan Sayar, sabah ilk iş olarak işyerinin camına '50 trilyon bizde' yazısı astı.

Sayar, daha önce de  büyük ikramiye isabet eden birçok bilet sattığını belirtirken, 50 bin TL teselli ikramiyesinin isabet ettiği biletlerden 20’sinin de yine Niğde’de satıldığını söyledi. 12,5 milyon TL’nin bir lise öğrencisine isabet ettiğini iddia eden Sayar, "Bizim bayi şanslı bir bayii. Biz bununla beraber 4’üncü büyük ikramiyeyi veriyoruz. 3 yıl önce 600 bin liralık  büyük ikramiye vermiştik bayimizden. 2000 yılında 500 bin lira verdik. Niğdeliler bilet yönünden şanslı. Biz 35 bin bilet sattık. 12,5 milyon lira kazanan kişinin bir öğrenci olduğu söyleniyor. Ancak henüz kendisiyle bir irtibatımız olmadı" dedi.

Vatandaşlar ise büyük ikramiyenin kime isabet ettiğini merak ediyor.