Kazadan hemen önce otomobilin içinde cep telefonuyla çekilen görüntülerde, gençlerin neşeli çığlıkları az sonra kendilerini bekleyen feci sondan habersiz eğlenmeleri yürekleri dağlıyor. Görüntülerde aracın çok hızlı gittiği buna karşılık gençlerin bu durumdan çok eğlendiği Görülüyor.

YARGILANAN GENÇ ARKA KOLTUKTA

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, geçen yıl 23 Haziran’da LYS sınavının ardından eğlence dönüşü meydana gelen ve İdil Bayer ile Beyza Varol’un öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kazanın tutuksuz sanığı Berk Tolga Şahin’in yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti kazada ölen İdil Bayar'ın cep telefonu görüntülerini izledi. Görüntülerde sürücü koltuğunda oturan kişinin Berfu Çakır olması, sanık olarak yargılanan Berk Tolga Şahin’in ise arka koltukta oturması dikkat çekti.

"KAZA SONRASI HAFIZA KAYBI YAŞADIM"

Taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebep olmak suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istenen Berk Tolga Şahin, "Ben bu kaza sonrası hafıza kaybı yaşadım. Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum. Aracı ben kullanmıyordum" dedi. Mahkeme, aracın kim tarafından kullanıldığının belirlenmesi için polisin kaza sonrası çektiği tüm fotoğrafların getirilmesine karar verdi.