Son dönemde genç oyuncular için yapılan yaş küçültme skandalıyla çalkalanan Beşiktaş altyapısı, yeni bir olayla daha gündeme geldi.  
 
Siyah-Beyazlılar'ın, Sakaryaspor'un U-15 Takımı oyuncusu Bahadır Abdülkadir Yağız'ı, kulübünden gizli olarak kendi oyuncusu gibi takımında oynattığı ve hatta Bakü'de düzenlenen özel bir turnuvada şampiyonluk yaşayan kadroda bu oyuncuya yer verdiği ortaya çıktı. 
 
Fanatik'e göre, Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekibinin altyapı takımlarının tatilde olduğu dönemde genç futbolcuyu kulüpte oynatan Beşiktaş'ın, Yeşil-Siyahlılar'ın olayı fark etmesinin ardından oyuncuyu Sakarya'ya geri gönderdiği bildirildi.

Beşiktaş'ta Skandal

BAŞKAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olayın ortaya çıkmasının ardından altyapı hocalarıyla görüşen Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın'ın, "Ben Fikret Orman ile konuşup olayı çözerim. Beşiktaş asırlık kulüp. Çok da iyi ilişkilerimiz var. Bir ya da bir kaç kişinin yaptığı yanlışı, koca camiaya mal etmek doğru olmaz. Eğer federasyon etik kurumuna şikayette bulunsak çok ağır ceza ve yaptırımlar alırlar" diyerek olayı büyütmediği bildirildi.  
 
Konuyla ilgili olarak Beşiktaş'ın altyapı ekibinden bir açıklama yapılmazken, futbolcunun kariyerine Sakarya'da sürdürdüğü öğrenildi.