AFYONKARAHİSAR merkeze bağlı Çavdarlı Köyü'nde 28 yaşındaki İsmet Altıntaş, bayram sabahı 7 yıllık eşi 26 yaşındaki Havva Altıntaş'ı çocuklarının gözleri önünde av tüfeğiyle öldürüp, ardından aynı silahla intihar etti
.

Çavdarlı Köyü'ndeki olay,SABAH saatlerinde meydana geldi. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü ve işsiz olduğu belirtilen İsmet Altıntaş, eşi Havva Altıntaş'la geçen hafta kavga etti. Eşinin kendisine uyguladığı şiddete dayanamayan Havva Altıntaş, babasının evine sığındı. Sık sık şiddete maruz kalan kadın, önceki gün akrabalarının araya girmesi ve İsmet Altıntaş'ın özür dilemesi üzerine tekrar eve döndü. 

BuSABAH yine İsmet Altıntaş'tan şiddet gören Havva Altıntaş, babasının evine gitmek istedi. Buna engel olmak isteyen İsmet Altıntaş, evdeki av tüfeğiyle çocukları 2 yaşındaki Mahmut ve 6 yaşındaki Muhammed'in gözleri önünde Havva Altıntaş'ın başına ateş etti. Havva Altıntaş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

ÇOCUKLAR HEM ANNE HEM BABALARININ ÖLÜMÜNÜ İZLEDİ

İsmet Altıntaş, aynı tüfeği bu kez çenesinin altına dayayarak tetiği çekti. Evden kısa süreyle gelen 2 silah sesi üzerine gelen komşuları ve akrabaları, Altıntaş çiftinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Hem anne hem de babalarının gözleri önünde ölümünü izleyen çocuklar, şoka girdi. Yakınları, Mahmut ve Muhammed'i evden çıkarıp götürürken, durum jandarmaya bildirildi. 

Jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından Altıntaş çiftinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

HER AYRILIKTA AİLELERİN ARAYA GİRMESİYLE BARIŞTILAR

Havva ve İsmet Altıntaş çiftinin daha önce 6- 7 kez ayrıldığını, kadının her seferinde babasının evine döndüğünü anlatan komşuları, çiftin her ayrılık sonrası ailelerinin de araya girmesiyle barıştığını anlattı. 

Diğer yandan İsmet Altıntaş'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımları da dikkat çekti. Çocukları Mahmut ve Muhammed'in videosunu 'canlarım' notuyla paylaşan Altıntaş'ın bir paylaşımında, 'Erkek ağlamaz ama 12 birayı da affetmez. Yanında da bir otuz beşliği devirir' yazdı. Bir başka mesajında ise Altıntaş, 'Acı çeke çeke yüreğim taş gibi oldu' ifadelerine yer verdi. Altıntaş'ın sosyal medyadaki hesabında meslek bilgisi olarak 'kalleşlerle uğraşmak', ilişki durumunu ise 'serbest bir ilişkisi var' olarak kaydetmesi dikkati çekti.