Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde akşam saatlerinde yol kapatan PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 46 yaşındaki Başkomiser Ahmet Çamur’un şehit olduğu öğrenildi. Ormanlık alana kaçan PKK’lıları etkisiz hale getirmek için bölgede başlatılan operasyonlar sürüyor.

ACI HABERİ BABA EVİNDE ALDI

Şemdinli'de şehit düşen Polis Özel Harekat Başkomiser Ahmet Çamur'un hakim eşi Gökçen Çamur, haberi tatilde bulunduğu Samsun'daki baba evinde aldı.

ALDIĞI HABERLE YIKILDI

Şehidin hakim eşi Gökçen Çamur, haberi tatil için geldiği Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki baba evinde aldı. Şehit haberiyle yıkılan 3 çocuk annesi Gökçen Çamur, Ankara'dan gelen Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait özel jetle Van'a gitti.

HAKKARİ'DE SON GÜNÜYDÜ

Elanur (11), Begüm (7) ve Tuğçe (3) isminde 3 kız çocuğu babası olan Ahmet Çamur'un, Ramazan ayının 2'nci haftasında Ankara'dan görevli olarak Şemdinli'ye gittiği ve görevinin son gününde şehit düştüğü belirtildi.

4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Şemdinli'de Başkomiser Ahmet Çamur'un şehit olduğu saldırının ardından çıkan çatışmada biri kadın 4 terörist öldürüldüğü öğrenildi. İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensuplarıyla olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçleri arasında çıkan ve 1 özel harekat polisinin şehit olduğu çatışmanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyonda, biri kadın 4 terörist öldürüldü. Bölgede operasyon sürüyor.