Adı gönderilecekler listesinin başında bulunan Cristian Baroni, Topuk Yaylası Tesisleri'nde karşılaştığı başkan Aziz Yıldırım'a, "Başkanım, sizinle konuşmam gereken özel bir konu var. Zamanınız var mı?" dedi. Başkan çok sevdiği Cristian'ın talebini geri çevirmedi ve ikili tesislerin teras bölümünde 20 dakikalık bir görüşme yaptı. Sözlerine ağlayarak başlayan Cristian, "Başkanım yalvarırım beni takımımdan ayırma" diyerek Yıldırım'ı şaşırttı.

BAMBAŞKA BİR CRİSTİAN İZLEYECEKSİNİZ

Brezilyalı yıldızın, "Ben ve çocuklarım Türkiye'den ayrılmak istemiyoruz. Onlara ayrılmamız gerektiğini bile söyleyemiyorum. Burası benim evim oldu. Söz veriyorum gelecek sezon bambaşka bir Cristian izleyeceksiniz. Ne olur beni göndermeyin" sözleri üzerine Yıldırım'ın, "Bakarız, bakarız" diyerek masadan kalktığı bildirildi. 12 olan yabancı sayısını 9'a indirmesi gereken F.Bahçe'de Cristian, Holmen, Krasic ve Yobo gönderilecekler arasında yer alıyor.

MUTSUZ HOLMEN

Fenerbahçe'de topun ağzındaki isimlerden olan Samuel Holmen, Topuk Yaylası'nın mutsuz isimlerinden biri. Geçtiğimiz kamp döneminde herkesle şakalaşan ve espriler yapan İsveçli futbolcunun bu sene yüzünden düşen bin parça... Takım arkadaşlarına, "Buraya gelirken çok büyük hayallerim vardı. Ancak şimdi hiçbirini gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşıyorum" diyen 30 yaşındaki Holmen'in sözleşmesi 2016 yılında sona erecek.