Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞahinVan'daki terör saldırısına ilişkin "Bayram günü bile bunu yapmaları çok hızlı bir şekilde yok edilmeleri gerektiğini, çaresiz olduklarını ve köşeye sıkıştıklarını gösteriyor." dedi.

Şahin, yaptığı açıklamada, Müslüman alemi için büyük önem taşıyan bayram gününde Van'da meydana gelen menfur terör saldırısını kınadı.

Gaziantep'te de geçen ay benzer bir terör saldırısının meydana geldiğini, bu açıdan yöre halkının yaşadıklarını anlayabildiğini ifade eden Şahin, şunları kaydetti: 

"O kadar hainler ki Müslüman dünyanın en önemli bayramlarından birinde bile insanların mutluluğunu hor gören çok alçakça bir saldırı gerçekleştirdiler. Terör örgütleri çok ciddi güç birliği içerisindeler. Sivil vatandaşın bayramını zehretmek için her türlü şeyi yapıyorlar. Bayram günü bile bunu yapmaları çok hızlı bir şekilde yok edilmeleri gerektiğini, çaresiz olduklarını ve köşeye sıkıştıklarını gösteriyor. Doğru yoldayız, hiç taviz vermeden son terörist yok etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadeleye devam etmek gerekiyor."