Karadeniz turu kapsamında ilk durağı olan Samsun'a giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara hitap etti.
Erdoğan'a gezisinde eşlik eden isimler tek tek sahneye davet edilirken, oğlu yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan Erdoğan Bayraktar'ın ismi de anons edildi ve sahneye çağrıldı.

MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında muhalefete yönelik sert eleştirilerde bulunan Erdoğan "Biz 11 yılda 11 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Ana muhalefetin genel müdürü sen Rahşan affıyla kurtuldun be! Bunların mazisi karanlık mazisi. Şu anda bu genel müdür karanlık geçmişini aydınlatacak. Çamur atmakla bir yere varamazsın. Biz AK Parti'yiz. Senin kabul edip etmemen önemli değil" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Enideşiniz olmasın. Dik duruyoruz, dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Samsun kutlu yürüyüşlerin başlangıç noktasıdır. Sizin buradaki duruşunuz inanıyorum ki 30 Mart için de bir cevaptır.

"TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİNDEN RAHATSIZLAR"

Son günlerde olan olaylar uluslararası boyutu olan ulusal boyutta da yerel taşeronları olan bir oprasyondur. Operasyon hükümete karşı atılmış adımdır. Biz bundan yılmayacağız. Salt AK Parti'nin güçlenmesinden değil Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız oluyorlar.