Maden ilçesinde fotoğrafçılıkla uğraşan İlker Çağıran, çocukluktan başlayan otomobil merakı nedeniyle 5 ay önce İzmir’de bir kişiden 2002 model Doğan marka otomobilin orijinalini bularak satın aldı.
50 BİN LİRAYA SATIŞA ÇIKARDI
İlçeye getirdiği, kilometresi 9 bin 103’de olan ve fabrikadan çıktığı lastikler dahi duran 2002 model otomobili görenler satın almak istedi. Sosyal medyadan da aracına 40 bin lira teklif edildiğini savunan Çağıran, otomobilini internette 2. el araç satış sitesine koyarak 50 bin lira fiyat belirledi.

"40 BİN LİRA VERDİLER"
Küçük yaşta benzer otomobillere ilgi ve alaka duyduğu için resimlerini çizdiğini belirten İlker Çağıran, "Zaman geçtikte bu tür araçların da üretimi durunca iyice ilgim arttı. Ben de bu aracı bularak ilk sahibinden satın aldım. İlk sahibi 12 yıl boyunca garajda bekletmiş. Ben de bu aracı alıp getirerek garajımıza koydum" dedi.

"ARKADAŞLARIM SAT DEDİ"
Kendisinin aracı ilk başlarda satmayı düşünmediğini dile getiren Çağıran, ”Arkadaş çevrem ve sosyal medyadaki kişiler, bende böyle bir aracın olduğunu öğrenince satmam için talepte bulundular. Satmayı düşünmediğimi söylememe rağmen 40 bin liraya kadar fiyat teklifinde bulundular. Ben de bu durumu görünce 2. el araç satış sitesine fotoğraflarını koyduğum aracımı 50 bin liradan satışa çıkardım” şeklinde konuştu.