Alışveriş merkezini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ben Ankara halkına söylüyorum, inadına alışveriş merkezlerine geliniz. Sokaklarda geziniz. Parklarda oturunuz ve Cenab-ı Allah sizleri korur merak etmeyiniz." diye konuştu.

KOL DÜĞMESİ ALDI

Bahçeli, beraberindeki partililerle birlikte Eskişehir yolu üzerinde bulunan CEPA Alışveriş Merkezi'ne geldi. Burayı gezen ve alışveriş yaparak kol düğmesi alan Bahçeli, vatandaşlarla sohbet etti.

Bahçeli'den AVM ziyareti

Bahçeli'den AVM ziyareti

Bahçeli'den AVM ziyareti

Bahçeli'den AVM ziyareti

Bahçeli'den AVM ziyareti

Bahçeli'den AVM ziyareti

AVM'nin son katında bulunan alanda çay içen Bahçeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, alışveriş merkezinde vatandaşları görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Geliş amaçlarının alışveriş merkezlerindeki durumu incelemek ve insanlara moral vermek olduğuna dikkati çeken Bahçeli, şöyle devam etti:

Bahçeli'den AVM ziyareti

Bahçeli'den AVM ziyareti

"TEDBİR ALINSA DA MORAL BOZUKLUĞU OLUŞUYOR"

"Millet olarak, devletimiz olarak çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Zaman zaman canlı bomba adı altında insanlığı katleden davranışlarla hem Türkiye genelinde hem de Ankara'da bazı acı olaylara muhatap olmaktayız. Tedbirler alınmış olsa da psikolojik yönden halkta bir moral bozukluğu oluşmakta. Dolayısıyla alışveriş merkezleri başta olmak üzere sokaklarda insanımız bulunmaktan çok imtina etmeye gayret göstermektedir.

Biz bu sürecin böyle devam etmesinden yana değiliz. Türk milleti asil bir millettir. Her türlü saldırıya rağmen, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe yönelik duruşlarını sergileyebilmelidir."

ANKARALILARA SOKAĞA ÇIKIN ÇAĞRISI

Vatandaşlara çağrıda bulunan Bahçeli, "Millet korkmaz. Millet ihtiyatlıdır ama korkak değildir. Onun için bugün zannediyorum çok sayıda insanımız akşam üstü burada olurlar diye düşünüyorum. Olmaları lazım. Ben Ankara halkına söylüyorum, inadına alışveriş merkezlerine geliniz, sokaklarda geziniz, parklarda oturunuz ve Cenab-ı Allah sizleri korur merak etmeyiniz." diye konuştu.