Samanyolu televizyonu sunucularından Asım YILDIRIM dün "İnsan ve İletişim & Bir Yudum Hikaye" adlı konferansı vermek için Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 'nde bulundu. Katıldığı konferans sonrasında üniversite rektör yardımcısı tarafından kendisine şeref plaketi verildi.


Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema öğrenci kulübü tarafından organize edilen "İnsan ve İletişim & Bir Yudum Hikaye" adlı konferans Nurçan Çetinsaya Konferans Salonu'nda düzenlendi. Konferansa STV sunucularından Asım Yıldırım çağrıldı. Yaklaşık 430 kişinin katıldığı büyük ilgi gösterilen konferansta mesleki hayatından bahseden Yıldırım, gençlere iyi bir iletişimci olmak için nelerin yapılması gerektiğini anlattı. Konuşmasının ara yerlerinde fon müzik eşliğinde anlattığı konuyla ilgili hikaye okumasıda öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ile dinlendi.

Konferans bitiminde Radyo, Televizyon ve Sinema Kulübü başkanı Mehmet Sercan ÖĞE ve Kulüp başkan yard. Murat GÜNDOĞAN tarafından Asım YILDIRIM'a çiçek verildi. Daha sonra sahneye çıkan Erciyes Üniversitesi Rektör Yard. Murat DOĞAN tarafından  Asım YILDIRIM'a böyle bir konferansa katılıp öğrencileri bilgilendirdiği için şeref plaketi verildi.