Medyascope TV'de Ruşen Çakır'ın sorularını yanıtlayan eski bakan Bülent Arınç, kendisine yönelik iddialara yanıt verdi. Arınç, Pensilvanya'ya yaptığı bir ziyareti de anlattı.
"GÜLEN CEMAATİ 15 TEMMUZ'DAN SONRA TERÖR ÖRGÜTÜDÜR"
FETÖ ile bağına ilişkin haberleri değerlendiren Arınç, "Okul faliyetleri, Türkçe Olimpiyatları, yoksullara yardım faaliyetleri dışında bu hareketle hiçbir ilgim olmamıştır." dedi. Arınç, "Benim için Gülen cemaati, 15 Temmuz'dan sonra artık bir terör örgütüdür." diye konuştu.
"4 SAAT ARAÇLA PENSİLVANYA'YA GİTTİM"
ABD'de Gülen'e bir ziyaretini anlatan Arınç, kara yolunu terih ettiğini belirterek şunları söyledi:
Ben Amerika'ya gittiğimde Pensilvanya'ya gitmek için 4 saat araçlı yolculuk yaptım. Marlyland'dan geçtim, oradan geçtim, buradan geçtim.
"KAHVALTIYA BUYUR ETTİLER"
Gittiğimde beni -başkaları kahvaltı hazırlamış- buyur ettiler. Bana "Dün özel uçakla iş adamlarının geldiğini söyleyip bilseydik siz de onlarla gelirdiniz." dediler.
"GÜLEN, 5 DK GÖRÜŞMEK İÇİN CAN ATILAN BİR İSİMDİ"
Düşünün iş adamlarının, sanatçıların kendisi ile 5 dakika görüşmek için can attığı bir isimden bahsediyoruz.
KOZMİK ODA'YA GİRİLMESİ
17-25 Aralık'tan sonra pis kokular gelmeye başlayınca, bunlar beni de kullanmış olabilir dedim. En az iki sene olmuştur böyle bir konuşmam var. Şimdi yapılanları gördükten sonra demek ki benim ismim üzerinden girilmemesi gereken yerlere girilmiş, bilgiler alınmış olabilir.