2010 yılında Ankara Emniyet müdürlügüne  atanan Orhan Özdemir hazırlanan büyük komplo.

 Orhan Özdemir  Hayatını Terörle mücadele ve devlete hizmetle geçirmiş başarılı bir emniyet müdür iken Kayseriden Ankara emniyet müdürlügüne atanması ile hayatı kabusa döndü.Paralel devlet Orhan Özdemirin kendilerine boyun egmeyecegini bildiginden ona büyük bir tuzak hazırladılar.Odasına  böcekler yerleştirildi, sahte belgeleer hazırlandı  ve en sonunda bu sahte belgelerle  tutuklatıldı.Muharem Durmazın başında oldugu  ankara emniyet istihbaratın bu tezgahı hazırladıgı konuşuluyor.Bu şekilde bugün ortaya çıkan ses kayıtları görüntüler  fişlemelere engel olacak  bir müdürden kurtulmuş oldular.
Sayet  Orhan Özdemir   iftiralarla  hapse atılmamış olsa idi  paralel yapı ankarada  istedigi şekilde at koşturamayacaktı.

  O kadar kin doluydularki  Orhan Özdemiri hastane yatagından  zorla alarak mahkmeye götürdüler.Bunun vebalini nasıl ödeyecekler.
 Peki Orhan Özdemir bu konuda  ne diyor.

Paralel yapının emniyet içindeki imamlarının şemasını biliyorum

Orhan Özdemir, emniyet içindeki paralel yapılanmaya karşı çıktığı için kendisine tuzak kurulduğunu anlattı. Özdemir, şöyle dedi: “Bunlar yüzyılın en büyük tehlikesi. İslam kimliği altında bunu yapıyorlar. Zamanında çok ikaz ettik ama bizi dinleyen olmadı. Ben ve 6 arkadaşım adli iftiralarla diskalife edildik. Hrant Dink ve Malatya cinayetlerine ben Emniyet müdürü olsaydım izin vermezdim. Sahte bilirkişi raporlarıyla beni tutuklattılar.

Cemaatin emir komutasına girmediğim için bunlar başıma geldi

Bu konularla ilgili HSYK değişince ve bunların yaptıkları incelendiğinde elimdeki tüm belge ve bilgileri sunacağım. Eskiden şikayetlerimiz HSYK’dan dönüyordu. Mücadele edemiyorduk. Biz o dönem cemaatin emir komutasına girmediğimiz için başımıza bunlar geldi. Düzmece belgelerle operasyon yapılmasına izin vermediğimiz için mağdur edildik. Bunların emniyetteki imamlarını şema şeklinde biliyoruz. Bir adli soruşturma başladığında hepsini ilgili makamlara sunacağız.” Orhan Özdemir’in kendisine kumpas kurmakla suçladığı Şu an Gebze Başsavcıvekili olan Cemil Tuğtekin, 2008’de Gülen hakkında, “Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeniortadan kaldırmaya veya değiştirmeye teşebbüs etme” suçu kapsamında yürütülen soruşturmada, “Kovuşturmaya yer olmadığına” karar verdi.

Sahte belge, dinleme tehdit ve santaj

Davaya konu olan ve bilirkişilerce “hiçbir eklemeye veya teknik oynamaya maruz kalmayan ve Muharrem Durmaz’a ait olduğu” belirlenen “Özel ileti” belgesinin içeriği şöyle: “Değerli savcım. Geçen hafta hakim arkadaş aradı. Bir araya geldiğimizde, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir’le ilgili evrak üretilmesi için bazı stratejiler üzerine tartıştık. Kayseri’ye donanımlı bir ekip gönderdim. Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesi olayıyla ilgili illerin istihbarat şube müdürlerine baskı yapıp, Orhan Özdemir hakkında aleyhte ifade vermeye ikna ettik. Konu gündeme geldiğinde plan kusursuz işletilecektir. Emniyet Müdürü’nün özel kalemindeki arkadaşlarımız, makam odasına gerekli faydalı böcekleri yerleştirdi. Emniyet Müdürü’nün nefesini takip ediyoruz. Bu kayıtları yeri geldiğinde internete servis etmeyi planlıyoruz. ...özel yetkili konuştuğumuz hakim ve savcıların röntgenini çektik. Büyük bir açığını bulduk. Sözümüzden çıkamaz. Adalet Müsteşarı’nın da zaten Paris’teki kadın ilişkileri elimizde.” STAR