Akın Öztürk Cezaevinde Saldırıya Uğradı


Akın Öztürk Cezaevinde Saldırıya Uğradı
Kamuoyunda Alaattin Çakıcı'nın avukatı olarak tanınan Mehmet Sinan İnce, darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ü darp ettiğini sosyal medyadan duyurdu.

"YÜZÜNDEN KANLAR AKARKEN TESLİM ETTİM"

Cezaevi'nde ziyaret ettiği müvekkilinin yanı sıra darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan Öztürk'ün de adını görüş tutanağına yazan İnce, daha sonra yaşananları sosyal medya hesabından şöyle anlattı:

"Bu sefer saklanabilecek veya ört bas edilebilecek şekilde değil alenen ve yüzünden kanlar akarken teslim ettim bu haini infaz koruma memurlarına Avukat Görüş Odasında.

"MÜDÜRLERİN GÖZLERİ ÖNÜNDE OLDU, AĞLAYA AĞLAYA YALVARDI"

Bunların hepsi güvenlik kameralarında, mahkum yakınlarının, Sincan 2-No'lu F-Tipi 2. ve 1. Müdürlerinin gözleri önünde cereyan etmiştir ilaveten infaz koruma memurlarının gözleri önünde bu onursuz p. yalvara yalvara ağlayarak yalvarmıştır."

"HER TÜRLÜ CEZANIN ARKASINDAYIM"

İnce açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Bize yakışanı yaptığımıza inanıyoruz değerli dostlarım ve alacağımız her türlü cezanın da arkasındayım gerekiyorsa avukatlık ruhsatımı da iğrenç kumpasları ile iptal edebilirler, hiç farketmez çünkü bu kadarla kalmayacak !!!"

İşte o tutanak:



TEHDİT ETMİŞTİ

Avukat İnce dün yaptığı sosyal medya paylaşımında da Akın Öztürk'ü tehdit etmişti: