Tedavi gören AK Partili başkan kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Ankara'nın İncek Bulvarında trafik kazası geçiren ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gazi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz hayatını kaybetti.

Bala'nın vefat haberini Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Twitterhesabından duyurdu. Akdoğan, "Ekim ayında geçirdiği trafik kazasından bu yana yoğun bakımda olan Bala Belediye Başkanımız İbrahim Gürbüz hakkın rahmetine kavuşmuştur." ifadelerini kullandı.

ANKARA'DA TÖREN DÜZENLENDİ

Geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Ankara'nın Bala İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Gürbüz için Ankara Büyükşehir Belediyesinde cenaze töreni düzenlendi.

AK PARTİLİ VEKİLLER KATILDI

Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek , AK Parti Ankara Milletvekilleri Fatih Şahin, Murat Alparslan ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna da katıldı.

HALİL İBRAHİM GÜRBÜZ KİMDİR?

1962 Balâ Doğumlu İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Bala'da Tamamlamıştır. Askerlik Görevinin Ardından Emniyet Teşkilatında Göreve Başlamıştır. 20 Yıl Hizmet Verdiği Bu Teşkilattan 2004 Yılında Balâ Belediye Başkanlığına Aday Olmak İçin Görevinden İstifa Etmiştir. Yapılan Seçimlerin Ardından Balâ Belediye Başkanlığı Görevine Seçilmiştir.

Halâ Balâ Belediye Başkanlığı Görevini Yürütmektedir. 2014 Yılı Adalet ve Kalkınma Partisi Balâ Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olmuş ve Adalet Kalkınma Partisinden Aday Olarak Seçilmiştir.

2014 Mart Yerel Seçimlerinde Tekrar Balâ Belediye Başkanı Olarak Seçilerek 3. Dönem Balâ Belediye Başkanlığına Devam Etmektedir.