Güneydoğu'da asker ve polislere yönelik suikast eylemleri artarken çok çarpıcı bir olay yaşandı. Polis ve askerlerin evlerinin suikast için işaretlendiği yönünde çıkan haberleri doğrulayan bir gelişme ortaya çıktı. Ağrı'da yakanan bir sukastçinin üzerinden TOKİ'den oturan polislerin listesi çıktı. Emniyet'ten konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

YİNE KAN DÖKECEKLERDİ

Diyarbakır'da bir astsubayı, Hakkari Yüksekova'da 3 askeri şehit eden terör örgütü PKK yandaşlarının yeni suikast hazırlığında olduğu belirlendi.

İDDİA DOĞRULANDI

Dün Ağrı'da yakalanan bir suikastçinin üzerinde çıkanlar, polis ve askerlerin evlerinin suikast için işaretlendiği iddialarını doğruladı.

POLİSLERİN LİSTESİNİ O SUİKASTÇİYE KİM YA DA KİMLER VERDİ?

Polis ve askerlerin terör örgütü PKK tarafından hunharca şehit edildiği bir dönemde Ağrı'da elinde polislerin oturduğu evlerin listesi bulunan bir suikastçiye o adreslerin nasıl geçtiği sorusunun cevabı gizemini hala koruyor.

EMNİYETTEN BİLGİ AKIŞI YOK

Ancak söz konusu suikastçinin yakalanmasıyla ilgili Emniyet'ten kamuoyuna detaylı bilgi verilmemesi dikkat çekti.

MGK'NIN ÖNEMLİ MADDELERİNDEN BİRİYDİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk kez yapılan MGK'nın da en önemli gündem maddeleri arasında yer alan polis ve askerlere yönelik PKK terör örgütü tarafından yapılan suikastlerden sonra kamuoyu endişeli günler yaşıyor.

DİYARBAKIR'DA 2 KİŞİ YAKALANMIŞTI

Öte yandan 31 Ekim Cuma günü Diyarbakır'a silahlı eylem için geldikleri belirlenen ve operasyonla yakalanan terör örgütü PKK mensubu 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik operasyonda, kente silahlı eylem için geldikleri belirlenen terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlularından Abdulhalık K. ve Cüneyt Y. gözaltına alındı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, "devletin birliği ve ülke bütünlüğünü bozma", "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçlarından tutuklandı.